hovedret003

Skindstadfrederiksen.dk

Her kan du finde alt om slægtsforskning, kreativitet og historier.

 

 

Mama always said life was like a box of chocolate, you never know what you're gonna get

 

 

 

Forest Gump

Kylling i Karry

m. blomkålsris

Denne kylling i karry er bare lækker, skal absolut prøve den igen en anden gang.

Ingredienser

 

Til 2 personer.

 

400 g. kyllinge indefileter.

1 spsk. olie

3 fed hvidløg

1 spsk. karry (eller hvor stærk man nu vil have den)

2 tsk. stødt ingefær (igen smag til efter hvad du ønsker)

3 gulerødder

4 dl. fløde

100 g. Philadelphia

Salt og peber

 

Blomkålsris

½ blomkål

 

 

Sådan gør du....

 

Hæld olien på panden og varm den op. Bland karry og ingefær i olien, tilsæt de hakkede hvidløg og kødet. Brun kødet hvorefter du hælder fløden ved og lader den koge op i nogle minutter før du skruer ned for varmen.

 

Imens skræller du gulerødderne og riv dem på rivejernet eller en spiraljern. Put dem på panden med kyllingen. Lad det hele simre imens du forbereder blomkålsrisen.

 

Riv eller hak blomkålen og put det i en skål. Enten hæld noget vand i skålen og sæt den i mikroovnen et par minutter eller varm noget vand og hæld over. Hæld det i en si, så vandet kan rende fra.

 

Færdiggør sovsen, ved at koge fløden op, så den koger ind. Tilsæt flødeosten, lige før den skal serveres. Smag til med salt og peber.