forret001

Skindstadfrederiksen.dk

Her kan du finde alt om slægtsforskning, kreativitet og historier.

 

 

Mama always said life was like a box of chocolate, you never know what you're gonna get

 

 

 

Forest Gump

Pizza piroger med

Pepperoni

En utrolig nem snack, som man kan variere som man har lyst til. Perfekt til en reception eller hvis man vil have noget hurtigt og nemt.

Hjemmelavet tomatsovs

 

4 store tomater

1 lille løg

4 fed hvidløg

2 laurbærblade

2 stilke basilikum

2 dl vand

2 spsk. olie

2 tsk. oregano

salt

peber

1 dåse tomat puré

 

 

Fyld

 

Tomatsovs

Revet ost

10 champignoner

halv rød peber

halvt rødløg

Pepperoni (kan bruge anden pølse)

Seks butterdejsplader

Fremgangsmåde

 

Først laver du tomatsovsen. Skær tomaterne over og læg dem in en gryde, pil løget og skær det i nogle stykker og læg dem i gryden med tomaterne, tilsæt hvidløgene, laurbærblade, basilikum, oregano og vand og lad det koge indtil alt er mørt.

 

Hæld det hele i en blender og blend det, tilsæt tomat puréen og smag til med salt og peber.

 

Læg butterdejspladerne på en bageplade, skær dem i halve.

 

Tilbered fyldet, hak champignoner, rød peber og rødløg fint, eller brug en foodprocesser eller stavblender. En idé vil være at blende pepperonien i også, da det vil være nemmere at have med at gøre.

 

Læg tomatsovs, ost og fyld på butterdejspladerne og luk dem, brug evt. en gaffel. Brug også gaflen til at prikke pirogen lidt på toppen.

 

Sæt dem i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter eller til pirogerne er gyldne.

 

Lad dem køle af og du har en lækker snack.