bagvaerk004

Skindstadfrederiksen.dk

Her kan du finde alt om slægtsforskning, kreativitet og historier.

 

 

Mama always said life was like a box of chocolate, you never know what you're gonna get

 

 

 

Forest Gump

Fastelavnskager med

Hindbærmums

Denne opskrift kom ved en tilfældighed, da jeg prøvede at lave nogle LCHF agtige fastelavnsboller, men jeg fik derimod en lækker kage ud af det i stedet for. Den kan bruges til kaffen eller som en fin lille dessert.

Dej

Ca. 20 stk.

 

200 g. mandler

100 g. kokosmel

4 æg

1 dl. sukrin

2 tsk. bagepulver

1 tsk. kardemomme

50g.smør

 

 

Hindbærmums

 

150 g. frosne hindbær

1 spsk. vand

2 dl. sukrin

200 g. smørreost naturel

Smut mandlerne og blend dem fint. Pisk æg og sukrin sammen i en skål. Tilsæt kardemomme, bagepulver og smeltet smør. Rør mandler og kokos i.

 

Tænd for ovnen - 200 grader.

 

Læg cupcake forme ud på en plade og fyld en spiseskefuld dej i hver. Sæt dem ind i ovnen og lad dem bage i 15-20 minutter, du kan tjekke med en strikkepind eller gaffel.

 

Hæld hindbærene i en gryde, tilsæt en spiseskefuld vand og lad det koge ud. Hæld sukkeret i gryden og rør det godt sammen. Lad det køle af.

 

Rør smørreosten og hindbærene sammen og anret det med kagen.

 

Læg en skefuld hindbærmums på en tallerken, placer kagen ovenpå og top med lidt hindbærmums. Klar til servering.